Stavanger Medisinske Senter er lokalisert sentrumsnært i Stavanger og tilbyr et bredt helsetilbud.

 

TimebestillinG og FORNYING AV RESEPTER

Om du har fastlege på Stavanger Medisinske Senter og vi har registrert ditt mobilnummer, kan du bestille time hos din lege på nett.
Registrer mobilnummeret ditt her.

Kiropraktikk:
416 12 165 (ev bruk skjema)

Prislister

Her finner du oppdatert liste over prisene for forskjellige tilbud ved Stavanger Medisinske Senter.

  • Priser hos fastlegen

  • Priser hos fysikalsk medisiner

  • Priser hos kiropraktor

Bredde

For å kunne tilby et så bredt tilbud som mulig til publikum har vi også andre typer helsepersonell hos, og ikke bare leger.


Få mest mulig ut av legetimen din - tips å tenke gjennom

Akutt syk?

Ring oss så raskt du kan fra kl 08.30, så prøver vi å gi deg en av akutt-timene som vi setter av hver dag.

Møt opp i god tid

Husk å møte opp i god tid. Hvis du vet at du skal ta blodprøver, er det fint om du kommer ca 15 min før timen og melder fra at du har kommet i resepsjonen.

Skriv liste

Tenk godt igjennom hva du ønsker å ta opp med legen for å få hjelp til. Du kan godt skrive en huskelapp til deg selv, så er du sikker på å få med alt. Detaljer som hvilke symptomer du har hatt, medisiner du bruker og sykdommer du har hatt, kan gi legen viktig informasjon om hva slags behandling du trenger

Svar på blodprøver

Vanligvis vil du høre fra legen din dersom det kommer svar på blodprøver som er tatt som det er nødvendig å følge opp. Er alt fint vil du som hovedregel ikke få noen beskjed.

Avbestille time?

For å unngå å måtte betale for en time man ikke kan møte på må en ringe eller sende mail før 24 timer før timen er. Om en vil endre timen sin på besøklegen.no er fristen 48 timer.

 

En legetime: 15 eller 20 minutter

Det kan altså være litt begrenset hva du rekker å ta opp. Hvis det trengs, vil legen sette opp en oppfølgingstime til deg.

“Bare” ta blodprøver?

Noen ganger skal du ta blodprøver, og ikke noe annet. Enten det er rekvirert av lege hos oss eller en på sykehuset eller annen spesialist er det viktigst du kjenner til når slike blodprøver kan tas: Mandag - torsdag: 8-11 og 12-14:30. Fredag: 8-10:30

Urinprøve

Ved svangerskapskontroll eller ved mistanke om urinveisinfeksjon, skal du alltid levere urinprøve i forkant av legetimen. Dette bør være en prøve fra morgenurinen. Glass til urinprøve får du kjøpt hos oss eller på apoteket.

Gravid?

Hvis du er gravid og skal på svangerskapskontroll, bør du møte ca 30 min før timen, slik at vi rekker å ta prøvene vi skal på laboratoriet. Meld fra i ekspedisjonen om at du er kommet og at du skal på svangerskapskontroll. Husk at du alltid skal ha med deg morgenurinprøve til disse kontrollene.


Hvilke prosedyrer utføres av fastlegene ved Stavanger Medisinske Senter? Liste finner du her. Alle legene snakker norsk og engelsk.

 

Stavanger Medisinske Senter har universell utforming. Du kan bytte fastlege på Helsenorge sine nettsider. Følg denne linken.


Søk i arkivet

I feltet under kan du søke i vårt oppdateringsarkiv. Kanskje svaret på det du lurer på allerede er å finne her?